Hirdetés

Már forgatják a Sárkányok háza második évadát, visszatér egy halottnak gondolt szereplő

|

Eltart még egy darabig, amíg a nézők elé kerül, de legalább már van mire várniuk a rajongóknak.

Hirdetés

Noha a The Last of Us is nagyot ment az év első hónapjaiban, az HBO elmúlt időszakának legnagyobb sikere a Trónok harcából kinőtt spin-offhoz fűződik. A Ryan Condal showrunner által felügyelt második évadban továbbfolytatódnak a Westerost uraló Targaryen ház elkerülhetetlen hatalomvesztéséhez vezető események. Condal maga erősítette meg, hogy elkezdődött a forgatás az Egyesült Királyságban.

"A Sárkányok háza visszatért. Izgatottak vagyunk, amiért újra együtt forgathatunk eredeti családunk tagjaival, valamint új tehetségekkel a kamera mindként oldaláról. Kedvenc karaktereitek rövidesen ismét összeesküvéseket szőnek, hadseregeket vezetnek és sárkányháton sietnek a csatába. Alig várjuk, hogy megtudjátok, mivel készülünk nektek."

A stábot természetesen ezúttal is segíti majd George R. R. Martin a Sárkányok háza és a Trónok harca alapjául szolgáló könyvek szerzője, aki lassan tényleg mindennel foglalkozik már, csak a regényírással nem.

Hirdetés

Jelen ismereteink szerint az előzetesen tervezettnél rövidebb második szezonban ismét láthatjuk majd Emma D'Arcy, Olivia Cooke, Matt Smith, Eve Best, Steve Toussaint, Rhys Ifans, Fabien Frankel, Ewan Mitchell és Tom Glynn-Carney karaktereit. Sőt számíthatunk még a Sonoya Mizuno által megformált egykori ágyas, a Fehér Féreg néven is ismert Mysaria felbukkanására, ami némileg meglepő, hiszen az első évad eseményei azt sugallták, hogy életét vesztette, amikor lángra kapott a háza.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)