Hirdetés

Már idén elkezdődhetnek a Penge reboot forgatásai

|

A hivatalos bejelentésekre még mindig várnunk kell, de nagyon úgy néz ki, hogy a vámpírvadász hamarosan munkához lát.

Hirdetés

A Marvel keményen dolgozik azon, hogy behozza Blade-et a filmes univerzumába, és bár az elmúlt hónapokban csak találgatások és előkészületek pörögtek, hamarosan tényleg elindulhat a munka a rebooton.

A MovieWeb jelentése szerint a Marvel idén tervezi elindítani a forgatásokat, ami azt jelentheti, hogy hamarabb láthatjuk a filmet, mint gondoltuk volna. Sajnos a sztorival kapcsolatban még mindig szegényesek a részletek.

Hirdetés

Jelenleg annyit tudni a projektről, hogy az Oscar-díjas Mahershala Ali fogja eljátszani a főszerepet, a sztoriért pedig jó eséllyel Stacy Osei-Kuffour felel majd, akinek a Watchmen sorozatot köszönhettük.

A korábbi filmek rajongói erősen kampányolnak azért, hogy a Marvel megmaradjon a magas korhatárbesorolásnál, de Kevin Feige többször is azt nyilatkozta, hogy a Deadpool 3 az egyetlen R-besorolású projektjük, és ez így is fog maradni a belátható jövőben.

A Blade-del kapcsolatban leginkább arra vagyunk kíváncsiak, hogy hogyan fogja a Marvel bekötni a vámpírvadászt a nagyobb MCU-ba, és hogy miről is fog szólni a történet. Remélhetőleg legalább részleges válaszokat kapunk majd ezekre a kérdéseinkre a közeljövőben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)