Hirdetés

Már készülőben az X-Akták 3?

|

Nagyon nem hivatalos, csak David Duchovny egy elejtett megjegyzéséből lehet arra következtetni, hogy talán lehet esély egy új X-Akták filmre. Állítólag már írják.

Hirdetés

Még az idei év elején nyilatkozta azt Duchovny, hogy nem sírná el magát, ha esetleg Fox Mulder ügynököt egész életében alakíthatná, mert azért ez nagyon csodás dolog. Egyben arra kérte a sorozat rajongóit is, hogy gyakoroljanak nyomást a Fox-ra, legyen népakarat eredménye a folytatás.

Ezzel csak az baj, hogy a Hinni akarok című második rész a maga 68 milliós bevételével nem számít elsöprő sikernek - számolt be a CineStar. Ezzel együtt Duchovny most megint megszólalt, és elejtett félmondata alapján lehet reménykedni abban, hogy mégis van esély a folytatásra: "Azt hiszem, Chris már dolgozik a forgatókönyvön. Most éppen egy pilotot forgat, szóval az is lehet, hogy nem dolgozik rajta, de ő azt állítja, hogy igen, és ha tényleg így van, és a Fox meg akarja csinálni, akkor Gillian is benne lesz. Én is megcsinálom. Komolyan. Mind nagyon szeretnénk megcsinálni."

Szóval akkor ez most vagy egy kétségbeesett próbálkozás a Fox felé, vagy tényleg lehet reménykedni. Az a baj, hogy Kaliforgia óta nehezen tudok bármit komolyan venni abból, amit Duchovny mond. Inkább csak innék valamit vele.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)