Hirdetés

Már magyar szinkronnal is megnézheted Samuel L. Jackson Marvel-sorozatának előzetesét

|

Másfél évtizeddel az MCU elindulása után Nick Fury fontos mellékszereplőből főszereplővé lép elő a Secret Invasion sorozatban.

Hirdetés

Samuel L. Jackson a 2008-as Vasember óta még tíz Marvel-produkcióban bukkant fel a filmvásznon hosszabb-rövidebb időre a S.H.I.E.L.D. igazgatója, azaz Nick Fury szerepében, így nem csoda, hogy személye sokak szemében elválaszthatatlanul összeforrt a karakterrel, akit egyébként őelőtte David Hasselhoff formált meg egy tévéfilmben, még 1998-ban. A magyarul Titkos invázióra keresztelt minisorozat pedig afféle jutalomjátéknak ígérkezik, hiszen ennek már tényleg Fury áll gyújtópontjában.

A S.H.I.E.L.D. egykori feje, aki a Marvel filmes univerzumának legfrissebb eseményeit már a Földtől távol tartja szemmel, kénytelen visszatérni szülőbolygójára, hogy helyre tegye a politika legfelsőbb szintjére is beszivárgott skrullokat.

Hirdetés

Mindössze hat epizódból fog állni a sorozat, amelyben új arcokat is láthatunk (Olivia Colman, Emilia Clarke, Dermot Mulroney, Kingsley Ben-Adir, Killian Scott, Christopher McDonald, Carmen Ejogo, Charlayne Woodard) egy sor régről ismerős szereplő mellett, ugyanis Ben Mendelson ismételten belebújik az alakváló skrullvezér, Talos bőrébe, miközben Cobie Smulders megint átvedlik az egykori S.H.I.E.L.D.-ügynök Maria Hillé. Szintén jelenése lesz Martin Freemannek, a CIA-t képviselő Everett K. Ross ügynök szerepében, valamint Don Cheadle is magára ölti James "Rhodey" Rodes, azaz Hadigép páncélját.

A Titkos invázióhoz még nem társított premierdátumot a Marvel Studios, ám a dolgok jelen állása szerint valamikor 2023-ban mutatkozhat be a Disney+ streaming platformon. Addig is barátkozhatunk a gondolattal, hogy Nick Fury magyar hangja Gáti Oszkár lett, Vass Gábor tavaly januárban bekövetkezett sajnálatos halála miatt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)