Hirdetés

Már magyar szinkronnal is nézhető a Dűne első előzetese

|

Egy héttel az eredeti verzió után immár magyar szinkronnal is elérhetővé vált a 2020-as Dűne első kedvcsináló videója.

Hirdetés

Mindössze egy hete mutatták be az elvileg még 2020-ban a mozikba kerülő új Dűne film első előzetesét (ami nálunk természetesen magyar feliratot is kapott), most viszont a hazai forgalmazó már a szinkronos verziót is közzétette. Denis Villeneuve rendező szerint egy folytatást mindenképp kap a Dűne, de első körben még ennek a filmnek kell sikeresnek lennie.

Hirdetés

A legelső trailer láttán pedig azt kell mondanunk, erre minden esély megvan. Igazán impozáns színészgárdával érkezik az új Dűne mozi, a főbb szerepekben Timothée Chalamet, Jason Momoa, Rebecca Ferguson, Stellan Skarsgård, Zendaya, Oscar Isaac, Dave Bautista, Josh Brolin, Javier Bardem, és Charlotte Rampling tűnik majd fel. A szinkronos előzetest alább találjátok meg.

A Dűne a jelenlegi terek szerint 2020. december 17-én érkezik meg a hazai mozikba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)