Hirdetés

Már most belenézhetünk a Star Wars: The Bad Bach animációs sorozatba

|

Spin-off szériát kap a The Clone Wars, megérkezett a Star Wars: The Bad Bach első előzetese.

Hirdetés

A Lucasfilm Animation legújabb rajzfilmsorozatának főhősei ismerősek lesznek azoknak, akik nem maradtak le a Star Wars: The Clone Wars utolsó évadáról, a Bad Batch gárda tagjai ugyanis először ott bukkantak fel.

Az új sorozatban (melynek nemes egyszerűséggel csak Star Wars: The Bad Batch lesz a címe) arra kapunk választ, az egyik legkeményebb klónosztag hogyan próbál beilleszkedni a Köztársaságból immár Első Galaktikus Birodalommá vált államba.

Hirdetés

A premier pontos dátuma még nem ismert, de nem lehet vészesen messze, hiszem a Lucasfilm illetékesei már most tudtak mutatni egy egészen pofás kis előzetest, melyben a Bad Batch csapattagok mellett felbukkan például Tarkin moff, sőt maga az Uralkodó is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)