Hirdetés

Már nem a Despacito a legnézettebb videó a YouTube-on

|

Egy gyerekdal nyomta le Luis Fonsi és Daddy Yankee 2017-es számát, a Despacitót.

Hirdetés

Mostanában sorra dőlnek meg a leghatalmasabb YouTube-rekordok. Idén júniusban például a Blackpink dél-koreai lányegyüttes How You Like That dala lenyomta a BTS nevezetű dél-koreai fiúbanda Boy With Luv nótáját a 24 óra alatt bezsebelt legtöbb néző versenyében. Nem volt azonban hosszú ez a diadalmenet, hiszen augusztusban már újra a BTS volt a csúcson a Dynamite című dallal, ami egy nap alatt 100 millió nézőt generált - a Blackpink említett száma "csak" 86 milliót.

Van azonban egy másik kategória, amelyben Luis Fonsi és Daddy Yankee dala, a bosszantóan fülbemászó, 2017-ben kiadott Despacito volt eddig az abszolút bajnok, ez pedig az összesített nézőszám. Hosszú ideig tartotta magát a Despacito, most viszont letaszították a trónról.

Hirdetés

Erre pedig nem más volt képes, mint Pinkfong! Kids' Songs & Stories csatornára 2016-ban feltöltött Baby Shark Dance. A cápás dalnak ezer és egy különböző variációja van, magyar nyelven is elérhetőek feldolgozások (valószínűleg olvasóink közül sokan tudják ezt olyanok, akiknek kisgyerekük van, a lurkók ugyanis vészesen gyorsan rákattannak erre a dalra). Most az eredeti változat ért a csúcsra.

Jelen hír megírásának pillanatában a Despacito 7 039 573 134 megtekintésnél jár, a Baby Shark Dance pedig 7 049 367 924-nél. Nézzétek is meg gyorsan a cuki kis cápákat, ha nem szeretnétek, hogy a Despacito visszaszerezze az első helyet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)