Hirdetés

Már szinkronosan is nézhető a Barbie első trailere

|

Továbbra sem értjük, hogy mi lesz ez, de legalább már magyarul is megszólal Margot Robbie.

Hirdetés

Biztosak vagyunk benne, hogy az Oscar-jelölt rendező, Greta Gerwig (Lady Bird, Kisasszonyok) és férje, az Oscar-jelölt Noah Baumbach (Házassági történet, Frances Ha) nem egy szimpla Barbie babás filmet hoztak össze, amelyre a Mattel vezérigazgatóját alakító Will Ferrell is rámutatott egy korábbi nyilatkozatában. Szerinte ugyanis a film egyszerre lesz művészi és kommersz, szeretetteljes tisztelgés a márka előtt és egyúttal végtelenül szatirikus darab. 

A produkció minden egyes látnivalóval egyre jobban felkorbácsolja a kíváncsiságunkat, pláne annak fényében, hogy milyen szereplőgárdát sikerült összeverbuválni hozzá: a főszerepben Margot Robbie-t és Ryan Goslingot láthatjuk, de rajtuk kívül a stábot erősíti többek között Emma Mackey (Szexoktatás, Halál a Níluson), Kate McKinnon (Szellemirtók, Botrány), Michael Cera (Scott Pilgrim a világ ellen, Superbad), Alexandra Shipp (X-Men filmek, Kszi, Simon), Emerald Fennell (Ígéretes fiatal nő, A korona), Simu Liu (Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája) és Helen Mirren is. 

Hirdetés

Sokkal több lehet tehát a Barbie filmben, mint amennyit a rózsaszínbe burkolózó téma feltételez, de addig is, amíg a Warner Bros. Discovery marketingesei előállnak egy többet mutató előzetessel, be kell érnünk azzal, hogy újranézhetjük a már kiadottat, csak éppen magyar szinkronnal ellátva.

Margot Robbie-t a legtöbbször - például Harley Quinn-ként - Peller Mariann tolmácsolásában hallhattuk remélhetőleg ezúttal sem lesz ez másként. 

Szerencsére a projekt a hazai mozikat sem fogja elkerülni, várhatóan július 20-án, a Christopher Nolan által rendezett Oppenheimerrel egy napon fog bemutatkozni. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)