Hirdetés

Már tudjuk, mikor jön a Rebel Moon durvább, rendezői változata

|

Maga Zack Snyder beszélt a hosszabb verzióról, amely szintén a Netflixre kerül fel.

Hirdetés

Eredetileg Star Wars filmnek indult Zack Snyder űroperája, de a LucasFilm nem volt vevő az ötletre - a Netflix vezetőségét ellenben sikerült meggyőzni, és olyannyira támogatták a rendező szerelemprojektjét, hogy rögtön két részben bontakozhatott ki, valamint egy ismert arcokkal megpakolt szereplőgárdával forgathatott (benne többek között Sofia Boutellával, Djimon Hounsouval, Charlie Hunnammel, Ray Fisherrel és Ed Skreinnel). 

Sőt, Snyder nem állt meg két filmnél, egy franchise-t álmodott meg, amit videojáték is bővít - vagy legalábbis ez volt a terv, ugyanis mióta az Evil Genius Games berepelte a Netflixet, nem tudni, mi lett a projekt sorsa. Időközben megvolt a Rebel Moon - 1. rész: A tűz gyermeke premierje is, ami nem sült el túl jól: az értékelések alapján a kritikusok és a nézők is nagyot csalódtak. 

Hirdetés

Ezzel persze még nincs vége a történetnek. Egyrészt április 19-én jön a Netflixre a folytatás 2. rész: A sebejtő alcímmel, másrészt Az Igazság Ligájához hasonlóan a Rebel Moonból is kapni fogunk egy rendezői változatot, amely az ígéretek szerint hosszabb és erőszakosabb lesz. Zack Snyder a DGA Director's Cut podcast vendégeként beszélt róla, hogy mikor számíthatunk erre a változatra, amely elmondása szerint már a kezdetektől fogva tervben volt a Netflixnél, nem utólag gondoltak rá:

nyáron láthatjuk majd azt a verziót, amit eredetileg előadott a vállalat döntéshozóinak. 

Snyder azt is elárulta, hogy az illetékesek mit reagáltak, amikor prezentálta nekik a 200 oldalas szkriptet, és a masszív alapanyag miatt osztották két részre a filmet: 

"Egy R-besorolású, 200 oldalas, telefonkönyv-méretű forgatókönyvet nyújtottam át nekik. Amikor először elolvasták, azt mondták, hogy »Te most viccelsz velünk!«. Majd azzal folytatták, hogy: »200 oldalas forgatókönyv, mi? Nyilvánvaló, hogy egy ilyen forgatókönyvből nem csinálunk egy filmet, főleg nem egy ilyen őrült, R-besorolású dolgot. Gyakorlatilag egy élőszereplős Heavy Metal-filmet csináltál, és mindenki meztelen benne, ez őrültség!«."

A Netflix szeretette volna, ha szélesebb közönséghez is eljut a projekt, így született meg annak az ötlete, hogy egy befogadhatóbb változat után kiadják a durvább eredetit is. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)