Hirdetés

Margot Robbie a tökéletes Barbie a filmadaptáció első fotóján

|

A Warner Bros. bemutatta a Barbie film első hivatalos fotóját, amin a főszereplőt és faltól-falig érő mosolyát láthatjuk.

Hirdetés

A Warner Bros. CinemaCon prezentációján szóba került a régóta tervezett Barbie filmadaptáció, amiről egészen mostanáig egyetlen fotót sem láthattunk. Ez ma hajnalban végre megváltozott, amikor felbukkant az első kép a címszereplőről. Az élőszereplős Barbie filmben Margot Robbie alakítja Amerika kedvenc játékbabáját, és az első fotón látható, hogy tényleg passzol is hozzá a szerep.

A rózsaszín színvilág, és az ismerős járgány tökéletesen kiegészítik a színésznő hatalmas mosolyát. Margot Robbie egyébként többször is azt nyilatkozta, hogy készüljünk a váratlanra, de ezen a fotón csak az a meglepő, hogy mennyire természetesnek tűnik Barbie szerepében.

Hirdetés

Nézzétek csak:

Margot Robbie párja Ryan Gosling lesz, aki Kent alakítja majd. A szerelmespárhoz csatlakozik még Will Ferrell, Kate McKinnon, Simu Liu, America Ferrara, Michael Cera, és Issa Rae is. Egy sztárokkal gazdagon megtömött filmről van szó, ami 2023. július 21-én kerülhet mozikba, és amiről szereposztása alapján még nehéz eldönteni, hogy mit is várhatunk tőle. Remélhetőleg erős szatírával nyakon öntött vígjátékot, minden adott hozzá.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)