Hirdetés

Margot Robbie és Olivia Wilde közösen készítenek képregényfilmet

|

A Deadpool alkotójának egy másik karakterét veszik kezelésbe.

Hirdetés

Rob Liefeld több karaktert is alkotott eddigi pályafutása során, a leghíresebb közülük valószínűleg Deadpool, de ez nem jelenti azt, hogy a többi ne lenne érdekes. A Barbie-val tavaly mennybe menő Margot Robbie és a színészkedés mellett rendezőként is aktív Olivia Wilde most a számos X-Men filmen dolgozó Simon Kinberggel fogtak össze, hogy vászonra vigyék Avengelyne-t. 

A karaktert Liefeld Cathy Christiannel közösen hozta össze, és először 1995-ben mutatkozott be. Egy angyalról van szó, aki démonokkal és különböző szörnyekkel harcol.

Hirdetés

Hogy ki fogja játszani Avengelyne-t, esetleg Robbie vagy Wilde, azt a hírt megszellőztető Variety nem tudta kideríteni. A jelenlegi információk szerint ugyanis Olivia Wilde (Nincs baj, drágám, Éretlenségi) rendezőként, Margot Robbie (Suicide Squad, A Wall Street farkasa) pedig producerként veszi ki a részét a feldolgozásból, utóbbi a produkciós cégén, a LuckyChapen keresztül. Kinberg (Deadpool 1-2, X-Men filmek) szintén producerként támogatja a projektet. Az adaptáció még nem talált otthonra, a kreatív csapat a következő hetekben próbálja meg eladni stúdióknak, streamingszolgáltatóknak.

Az Avengelyne filmet egyébként már régóta össze akarják hozni, 2013-ban például úgy volt, hogy Gina Carano fog a karakter bőrébe bújni, a próbálkozásból aztán nem lett semmi. 2016-ban a Paramount érdeklődött a projekt iránt, Akiva Goldsmannel akarták összehozni, ám ez is befuccsolt. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)