Hirdetés

Margot Robbie Méregcsókkal állna össze a Ragadozó madarak után

|

Harley Quinn és Poison Ivy kapcsolata messzire nyúlik vissza a képregényekben, Margot Robbie pedig ezt a mozivásznon is szeretné kibontani.

Hirdetés

A Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása) hamarosan világszerte a mozikba kerül, és amíg mi a premierre várunk, addig a főhősnő, Margot Robbie a jövőbeli terveiről mesél. A színésznő nagyon szeretné, ha a következő filmben Harley összeállhatna ősöreg bűntársával, Méregcsókkal, akivel megannyi kalandon osztoztak már a képregények oldalain.

Hirdetés

Egy interjúban Robbie elmondta, hogy nagyon lobbizik a két karakter találkozásáért.

"Nagyon régóta akarom, hogy összeálljanak Méregcsókkal. Kettejüknek egy elképesztő kapcsolata van, nagyon szeretném azt felfedezni a mozivásznon."

Nem ez az első eset, hogy Robbie említette a dolgot. Már 2018-ban is arról beszélt, hogy mennyire szeretné a két karakter viharos történetét bevinni a filmes univerzumba.

"Ha olvasod a képregényeket, akkor tisztán látszik, hogy milyen közeli kapcsolatuk van. Vannak képregények, ahol barátok és van, ahol több is kialakul. Nagyon szeretném, ha ezt bevihetnénk az univerzumba, mert Harley és Ivy duója számomra a képregények legszebb részei."

Reméljük, hogy akár következő Ragadozó madarak filmben erre is sor kerülhet majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)