Hirdetés

Mark Hamill bejelentette: itt a vége, Luke Skywalker nyugdíjba megy

|

A Star Wars ikonja nem lát rá okot, hogy még egyszer a Jedi-mester bőrébe bújjon.

Hirdetés

A Csillagok háborúja univerzumában Luke Skywalker majd' egy tucat filmben és sorozatban - illetve animációban - tűnt fel, amelyekben megannyiszor Mark Hamill keltette életre a fiatal fiúból Jedi-mesterré váló figurát. Ennek most azonban vége, a karakter végérvényesen nyugdíjba vonul, legalábbis, ami a színészt illeti.

Hamill ugyanis a CBS News Sunday Morning című műsorának vendégeként kijelentette, hogy a legendás franchise-nak már nincs szüksége a hősre, akinek köszönhetően világhírű lett George Lucas űrmeséje.

Persze, soha ne mondd, hogy soha, de én nem igazán látok rá okot [hogy újra Skywalkert alakítsam]. Azt is mondhatnám, hogy rengeteg sztori van, amit még el lehet mesélni, de ehhez már nincs szükség Luke-ra. Én megkaptam a lehetőséget, ami remek volt, de elég is volt

- mondta Mark Hamill.

Hirdetés

A színész elárulta, hogy amikor elolvasta az Utolsó Jedik forgatókönyvét, tudta, hogy ez lesz az utolsó Skywalker-alakítása. Később ugyan feltűnt még két sorozatban is, amely közül az egyikben digitálisan megfiatalították az arcát, ezt furcsának érezte.

Felvetődött az ötlet, hogy hasonló technológiával Lucas voltaképpen bármennyi Star Wars-filmet rendezhetne, amelyekben Skywalker is szerepel, de Hamill ettől kategorikusan elhatárolódott.

Nem biztos, hogy minden sztorit el kell sütni, de ha mégis így döntenének, tudnak találni egy korban megfelelő színészt

- tette hozzá.

A teljes interjút egyébként a fenti videóra kattintva lehet megnézni - angol nyelven.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)