Hirdetés

Mark Hamill elárulta a titkot Luke Skywalker nadrágjáról

|

Néha áldozatokat kell hozni egy jó film megszületéséért, ez esetben az áldozatok egy teljesen jó farmernadrág hátsó zsebei voltak.

Hirdetés

Manapság, amikor a Star Wars egyszerre kultikus és megosztó, megkerülhetetlen jelenség, fura belegondolni, hogy egy univerzum első építőköve mennyi kihívással küszködött a maga idejében. Még mindig bukkannak elő kedves történetek a kezdeti csetlés-botlás korszakából, amikor még maga Lucas sem tudta, hogy mi is lesz majd ebből a sci-fi kezdeményből, amelyet megálmodott. 

Hirdetés

A film sztárja, Mark Hamill elmondta, hogy Lucas a Star Warsot mindig a "legdrágább alacsony költségvetésű filmként" emlegette. Ezt Luke Skywalker gatyája is bizonyította, ami valójában egy egyszerű, kék Levi's farmer volt, amelyet kifehérítettek, a hátsó zsebeit pedig levágták. 

Mark nagy örömmel mesél hasonló sztorikat interjúkban és Twitter profilján. Korábban azt is elmesélte, hogy a kék tej, amit az első filmben ittak, az valójában egyszerű tartós tej volt, amihez kék ételfestéket öntöttek.

"Olajos, meleg és kicsit édeskés íze volt, amitől öklendeznem kellett, de elhatároztam, hogy a kamerák előtt meg fogom inni. Komoly színészi kihívás volt, hogy úgy tegyek, mintha élvezném."

Aki meglátogatja a Disneyland Star Wars: Galaxy's Edge részét és ott iszogatja a gyümölcsös smoothie ízű kék tejét, gondoljon azokra, akik még valami sokkal rosszabbat kortyolgattak csak azért, hogy egy napon mindenki geek hipszterként sütkérezhessen a fogyasztói társadalom álomgyárának kantinjában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)