Hirdetés

Mark Ruffalo elmondta, szerinte miért jobb az MCU, mint a Star Wars

|

Az MCU-ból Hulkként ismert Mark Ruffalo a Lost alkotójának kommentje után védte meg a Marvel produkcióit.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt a Lost egyik alkotója, Damon Lindelof a Vulture-nek adott interjúban azt mondta, ugyan megérti, hogy a Marvel ilyen sebességgel növekszik, hiszen a piac megindokolja azt, szerinte jót tenne a franchise-nak, ha egy kicsit kevesebbet termelnének, akkor ugyanis több figyelmet kaphatnának és így különlegesebbek lehetnének.

Azzal nehéz vitatkozni, hogy az MCU szinte követhetetlen tempóban növekszik, a minőségromlással azonban nem feltétlenül értünk egyet.

Hirdetés

Nincs ezzel Mark Ruffalo sem másképp, aki most egy másik Disney franchise-hoz, a Star Wars produkciókhoz hasonlította a Marvel filmeket, és elmondta, szerinte igenis rendben vannak a vászonra vitt szuperhősös történetek.

"Ha megnézel egy Star Wars produkciót, nagyjából ugyanazt a Star Wars élményt kapod minden alkalommal. Lehet benne egy kis humor, talán más benne az animáció, de végülis mindig ugyanaz a világ. Ellenben a Marvel esetében egészen más érzésed lehet, hiába tartozik mindegyik ugyanahhoz az univerzumhoz."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Mark Ruffalo az MCU része egészen az első fázis óta. Az általa megformált Bruce Banner és Hulk mind a négy Bosszúállók filmben feltűnt, továbbá több egyéb produkcióból is kivette a részét. Nem csoda tehát, hogy lojális a márkához, miközben egyetlen Star Wars-os kapcsolódással sem rendelkezik.

Ha a mennyiséget nézzük, a két franchise jelenleg összehasonlíthatatlan. A Marvel körülbelül 30 bejelentett produkcióval rendelkezik, míg a Star Wars 15 környékén jár. Ez mondjuk érthető, hiszen míg előbbi hatalmas sikereket arat szinte minden sorozattal és filmmel, a legutóbbi Star Wars trilógia azonban megbocsájtóan vizsgálva is csak egy erős közepes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)