Hirdetés

Mark Ruffalo ismét a She-Hulk sorozatról, és a Wolverine elleni harcról ábrándozik

|

Egyelőre még képlékenyek a She-Hulk sorozat részletei, de nagyon reméljük, hogy nem fog kimaradni belőle Bruce Banner sem. A képregények tükrében ez hatalmas hiba lenne.

Hirdetés

Mark Ruffalo nemrég megerősítette, hogy tényleg felbukkanhat ő maga is a Disney+-ra készülő She-Hulk sorozatban. Igen, én is érzem a feltételes mód furcsaságát, de gyakorlatilag tényleg erről van szó, a színész ugyanis nem győzte hangsúlyozni a Varietynek adott interjújában, hogy nincsenek még kőbe vésve a részletek, de azt megerősítheti, hogy minden nagyon jó lesz. Ha lesz.

Hirdetés

Ruffalo egészen pontosan úgy fogalmazott, hogy jelenleg még a tervezőasztalon hever az egész projekt, szóval bár valóban aktívan folynak a megbeszélések arról, milyen módon szerepelhetne majd Bruce Banner és ezáltal maga a Hulk is a She-Hulk sorozatban, egyelőre csak ötletelnek róla.

Mindenesetre Ruffalo szerint remek lenne, ha összejönne a dolog, szóval a jelek szerint a színész szívesen bújna ismét a zöld óriás bőrébe. Mondjuk elég fura lenne, ha kihagynák őt egy She-Hulk szériából, elvégre a címszereplő, Jennifer Walters a képregényekben nem más, mint Bruce Banner unokatestvére, aki épp azért vált maga is zöld bőrű szuperhőssé, mert vérátömlesztést kapott Bruce-tól. 

Külön kitért arra is Ruffalo, hogy nagyon szívesen szerepelne egy önálló Hulk moziban is, de erre kevés az esély, mivel a karakterhez kapcsolódó szólófilmek jogai még mindig a Universalnál vannak - ezért kerülhetett be csak mellékszereplőként például a Thor: Ragnarökbe. Persze lenne más ötlet is Ruffalo tarsolyában, aki a Varietynek elmondottak alapján gyerekkorában X-Men képregényeket olvasva nőtt fel: Hulk és Wolverine (Rozsomák) összecsapását egyszerűen imádná - erről korábban is beszélt már több alkalommal, szóval tényleg nagyon rá van pörögve a témára. Ehhez persze egy új Rozsomák is kellene, az pedig még egyelőre nagyon messzi álomkép.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)