Hirdetés

Mark Wahlberg új kutyás filmjébe még Bear Grylls is beugrott, íme az első trailer

|

Jövő tavasszal már nézhetjük is a mozikban az igaz történeten alapuló sztorit.

Hirdetés

Mark Wahlberget tavaly három filmben is láthattuk (Stuart atya, Uncharted, Énidő), idén viszont csak egyetlen alkotásban szerepel majd: az Apple TV+-ra érkező Családi kiruccanásban, amely olyan, mintha a Gorilla bácsit összegyúrták volna a Két tűz között-tel. Az viszont biztos, hogy jövőre két projekttel is jelentkezik: az egyik egy akció-thriller Halle Berry-vel és J.K. Simonsszal (The Union), a másik pedig az Arthur the King című film, ami Mikael Lindnord könyvén, az Arthur: The Dog Who Crossed the Jungle to Find a Home-on alapul, és egy megtörtént esetet mesél el.

Michael Light (Mark Wahlberg) utolsó esélyét mutatja be a dicsőségre a Dominikai Köztársaságban megrendezett kalandverseny-bajnokságon. Csapata azonban értékes taggal bővül, amikor rátalál Arthurra, a kóbor kutyára, aki úgy dönt, hogy velük együtt csinálja végig a kimerítő, tíznapos maratoni megmérettetést, és közben megváltoztatja a szemléletüket is.

Hirdetés

Az egész családnak szóló történetet Michael Brandt (Lángoló Chicago, Wanted) írta és Simon Cellan Jones (Nagypályások, Jessica Jones) rendezte, Wahlbergen kívül pedig felbukkan benne többek között Simu Liu (Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája, Barbie), Nathalie Emmanuel (Trónok harca, Halálos iramban 7-9), valamint a túlélőműsorairól elhíresült Bear Grylls is. 

Az Arthur the King 2024 márciusában kerül világszerte a mozikba. Ti meg fogjátok nézni?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)