Hirdetés

Martin Kay: Eastern könyvajánló - egy posztapokaliptikus western sztori

|

A western most épp újra előtérbe került, és ha már így alakult, ajánlunk egy könyvet, amit érdemes elolvasni, ha átjár titeket a hangulat.

Hirdetés

Talán te is ábrándoztál­ már egy-egy hangulatos­ videojáték- vagy anime­sorozatról; akár arról, hogy magad is megalkotnál egy hasonló történetet. Fanfictionökkel tele a net, de az Eastern azért több annál.

Hirdetés

A magyar író, Martin Kay regényének minden egyes rezdülésén érezni, hogy egy játékos animefüggő írta saját sorstársai részére.

Nakamura Yuko véres­kezű, nagyszájú törvényen kívüliként rója az elvadult birodalom földjeit, hogy elégtételt vegyen régi sérelmeiért, szembenézhessen Corbennel, a zsoldosvezérrel. A lány útja során kéretlen társául szegődik Vajk, az életunt kalandor, aki maga is hasonló okokból tért vissza régi hazájába. Yukót gyakran felmérgesíti partnere higgadt természete, így soha nem késik kritizálni a férfit. Civódással tarkított kalandjaik alatt egyre közelebb kerülnek egymáshoz, ám a helyzetet nemcsak az életükre törő diktátor pribékjei, hanem saját démonaik is megnehezítik. A történet pergő cselekménye egy pillanatra sem hagyja lankadni az olvasót, az élményt pedig a lapok közt elhelyezett, több mint harminc mangaillusztráció teszi teljessé. Néhány óra leforgása alatt az ember azon veszi észre magát, hogy máris kiolvasta a 400 oldalas könyvet, de egy cseppet se bánja, mert az élmény sokáig vele marad.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)