Hirdetés

Martin Scorsese ismét beleállt a Marvel filmekbe, most már az is világos, hogy miért

|

Nagyon úgy fest a dolog, hogy a The Irishman miatt sértődött meg ennyire a legendás rendező.

Hirdetés

Ez elmúlt tíz napban lassan már mindenkit megszólítottak Hollywoodban Martin Scorsese nyilatkozata kapcsán. A világ egyik legelismertebb rendezője ugyanis nemrég kijelentette, hogy nem tartja filmnek a Marvel mozikat, és ő bizony eddig egyetlen darabot sem volt képes végignézni belőlük. Azt gondolhatnánk, hogy egy ilyen kijelentés senkit sem tud megsérteni, hiszen ízlésről vitatkozni olyan, mint építkezésre táncolni (ahogy azt HP szokta volt mondani), de a valóság az, hogy egy csomó filmes (nyilván főleg olyanok, akik érintettek a témában) elkezdte megvédeni a szuperhősös műfajt - nem mintha az különösebben nagy védelemre szorulna. Nos, biztosan nem most fog elcsitulni ez a téma, ugyanis Scorsese újabb kemény nyilatkozatot tett. 

Hirdetés

A rendező épp Angliában promózza legújabb filmjét, a The Irishmant. Most épp a Londoni Filmfesztiválon kérdezték újra a Marvel filmjeiről, ő pedig meg is rakgadta az alkalmat egy újabb verbális ütlegelés megkezdésére. Legújabb nyilatkozatából talán nem is ez a legérdekesebb, hanem az, hogy végre felsejlenek a kemény szavak mögötti valós indokok is. Scorsese most épp azt emelte ki, hogy a Marvel filmek vidámparkká változtatják a mozikat, ami egy teljesen más élményt jelent már. Ez nem film szerinte, ez valami teljesen más, a mozitulajdonosoknak pedig tenniük kellene azért, hogy megálljt parancsoljanak a tendenciáknak és végre olyan filmeket is vetítsenek, amelyek tényleg történeteket mesélnek el.

És most jön a lényeg: Scorsese szerint legújabb saját mozija pontosan ilyen, a The Irishman stábja ráadásul tele van Oscar- és Emmy-díjas világsztárokkal, szerepel benne Robert De Niro, Anna Paquin, Joe Pesci, és Al Pacino is. Scorsese elmondása alapján viszont a sztárparádé ellenére is hiába kilincselt filmjével a nagy stúdióknál, senki sem kért belőle, ezért landolt végül a The Irishman a Netflixen - hazánkban egyébként a mozik is vetíteni fogják a filmet november 22-től. 

Szerintetek tényleg a szuperhősös mozik népszerűsége miatt nem csaptak le a stúdiók Martin Scorsese új filmjére? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)