Hirdetés

Erről fog szólni a Black Panther film

|

A Bosszúállók következő monumentális filmje mellett természetesen folytatódik az önálló Marvel filmek sorozata is, most pedig megtudtuk, hogy mire számíthatunk majd Black Panther önálló bemutatkozásában.

Hirdetés

Már javában készül az eddigi legnagyobb Marvel film, vagyis az Avengers: Infinty War, amely összefogja az összes eddigi filmben aprólékosan felépített történetet és a Bosszúállók végre megmutatja magát a kozmikus Marvel történetek legismertebb gonosztevője, Thanos. Viszont mindeközben az önálló filmek is folytatódnak, hiszen érkezik a Polgárháborúban bemutatkozó Black Panther első saját mozija.

A Marvel most kiadott egy sajtóközleményt, amiből kiderül, hogy hogyan folytatódott az afrikai szuperhős története a Polgárháború befejeződését követően. A történet szerint T'Challa visszatért otthonába, Wakandába, hogy elfoglalja helyét a trónon, viszont egy régi ellenség feltűnése alaposan próbára fogja tenni, miután egy olyan konfliktusba keveredik bele, ami nem csak Wakandát, de az egész világot veszélybe sodorja.

A régi ellenségről ugye már tudjuk, hogy nem más, mint Erik Killmonger, aki gyakran feltűnik az eredeti képregényekben, mint a T'Challa egyik legnagyobb ősellensége. A története szerint Ulysses Klaw (akivel már találkoztunk az Ultron Korában) kényszerítette a családját, hogy neki dolgozzanak, az apja halál után viszont T'Challa száműzte őt egy kis faluba, Killmonger pedig megfogadta, hogy át fogja venni Wakanda trónját.

Nektek hogy tetszik? Mennyire várjátok a filmet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)