Hirdetés

Napi büntetés: Gwyneth Paltrow nem tudta, hogy Samuel L. Jackson szerepel a Marvel filmekben

|

Képes tetézni Paltrow a már-már direktnek tűnő fogalmatlanságot: az évfordulós csoportkép készítésekor a színésznő nagyon meglepődött annak ellenére, hogy több filmben is szerepeltek együtt.

Hirdetés

Már több, mint tíz éve indult útjára a Marvel grandiózus filmes univerzuma, ez idő alatt pedig rengeteg szereplő megfordult a stúdió filmjeiben, így egyáltalán nem meglepő, ha az ember nem emlékszik mindenkire, viszont ugyanakkor tagadhatatlan, hogy ha valakit nem lehet elfelejteni, akkor az a Samuel L. Jackson által zseniálisan megformált Nick Fury. Nos, Gwyneth Paltrow-nak ez is sikerült. Persze ő volt az, aki korábban nem emlékezett arra, hogy játszott a Pókember: Hazatérés című filmben. Nehéz dolog ez a színész szakma manapság, annyi szuperhősös filmet kell fejben tartani...

Hirdetés

Kevin Feige nemrég egy magazinnak adott interjú kapcsán elmesélte, hogy a Marvel filmek 10 éves évfordulóját ünneplő csoportképet ugyanazon a napon készítették (2017 októberében), amikor Tony Stark temetését forgatták az Avengers: Végjátékhoz:

"Azért csináltuk aznap a képet, mert mindenki ott volt. Lenyűgöző volt látni azt a rengeteg színészt és nagyon ünnepélyesnek hatott az egész, elvégre mindannyian remek színészek. Őrületes élmény volt."

Az időzítés azért is fontos, mert ez azt jelenti, hogy még bőven a Fekete Párduc vagy a Marvel Kapitány megjelenése előtt készült, így sokakat meglepetésként ért néhány színész jelenléte, viszont Gwyneth Paltrow, aki korábban is bizonyította már, hogy nem követi teljes figyelemmel a Marvel filmek folyamát, itt is tudott meghökkentőt kérdezni:

"Gwyneth megkérdezte, hogy miért van ott Samuel L. Jackson, mire a többi színész értetlenkedni kezdett, hogy mégis miről beszél, elvégre ő Nick Fury, több filmben is szerepeltek együtt!"

Ha ez nem lenne elég, Sebastian Stan (ő Bucky Barnes, vagyis a Tél Katonája) Instagram-oldaláról az is kiderül, hogy többször is be kellett mutatnia magát a színésznőnek, mire nagy nehezen magától is tudta, hogy kiről van szó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)