Hirdetés

Bosszúállók animével erősít a Disney+

|

A Disney streaming szolgáltatása hamarosan új szériával bővül, de ez nem biztos, hogy mindenki tetszését elnyeri.

Hirdetés

Még 2017-ben a Madhouse és a Disney japán részlege hozta össze a Marvel Future Avengers című anime sorozatot, amely három tini szuperhősről szól, akiket a Hydra nevelt fel abban a hitben, hogy ők a jófiúk és a Bosszúállók jelentenek fenyegetést a világra. Az első valódi küldetésükön persze ráébrednek az átverésre, ezért hátat fordítanak a szervezetnek és maguk is csatlakoznak a világ legnagyobb hőseihez.

Hirdetés

Az első évad 26 részes volt, a második már csak 13 és az Inhuman (Embertelenek) vonal karaktereire koncentrált. Mindkettő kapott angol szinkront is a japán mellett, de a mai napig nem vetítették le egyik verziót sem a nyugati csatornákon. Ez a tarthatatlan helyzet hamarosan megváltozik, mivel a Disney bejelentette, hogy a sorozat február 28-ától a Disney+ kínálatát erősíti.

A Marvel rengeteg új tartalommal készül feltölteni a Disney+-t, ennek a tervnek képezi részét Marvel Future Avengers is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)