Hirdetés

Marvel Kapitány új Bosszúállók csapatában Venom és Deadpool is helyet kap

|

Ütősnek ígérkező csapat áll össze a War of the Realms: Strikeforce: The War Avengers képregényben.

Hirdetés

A Marvel képregényekben jelenleg minden a War of the Realms nevezetű nagy esemény körül forog. Az új történetszálban Malekith, a sötét elfek királya egy kivételével mind a hét világot uralma alá hajtotta. Immár csak Midgard, azaz a Föld dacol Malekith seregeivel.

Hirdetés

Több fronton is folyik a harc, Thor nevelőanyja Lady Freyja (igen, a képregényekben nem Freyja vagy más néven Frigga Thor vér szerinti anyja, hanem Gaea, akit Jordnak is neveztek) például egy csapattal épp Svartalfheimben próbálja elpusztítani a Fekete Bifrösztöt, miközben Amerika Kapitány egy másik alakulattal Jotunheimben akarja kiszabadítani a mennydörgés ott raboskodó istenét. 

Midgardnak is szüksége lenne azonban megfelelő védelemre, mert ezalatt Malekith hordája egy percig sem pihen. Amerika Kapitány pedig Marvel Kapitányt bízta meg a bolygó védelmével. Carol Danvers össze is rakta saját kis Bosszúállók csapatát a Marvel képregények legkeményebb arcaiból. Ezt a csapatot a War of the Realms: Strikeforce: The War Avengers füzetben láthatjuk: Marvel Kapitány mellett tagja lett a Tél Katonája (azaz Bucky Barnes), az asgardi Lady Sif, Britannia Kapitány, Fekete Özvegy, Weapon H (aki Rozsomák és Hulk képességeivel is rendelkezik), valamint Venom és Deadpool is. 

A hatrészes War of the Realms minisorozat, tehát a fő történetszál ötödik száma egyébként június 5-én, a befejezés pedig június 26-án érkezik, szóval már nincs olyan messze a finálé. 

Nektek mennyire tetszene egy hasonló Bosszúállók felállás a Marvel fimes univerzumában? A Pókember: Idegenben előzetesében belengetett párhuzamos univerzumokkal simán megoldható lenne a dolog. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)