Hirdetés

Marvel Kapitány végre szembekerült a trollokkal

|

Van, aki a külseje miatt zrikálta, de ő nem hagyta magát. Ja, amúgy a karakter új képregényéről van szó.

Hirdetés

Figyelem, a cikk spoilereket tartalmaz a Captain Marvel #27 képregénnyel kapcsolatban!

Marvel Kapitány 2019-ben indult képregényfolyamában hősünk épp mostanság szakított Hadigéppel, azaz James Rhodesszal - mindezt azért, hogy az utóbbi lánya, Carol Rhodes, akivel Carol Danvers az időben előreutazva találkozott, a románc miatt ne szűnjön meg létezni.

A most megjelent 27. számban Jessica Drew, Monica Rambeau és a többiek veszik rá arra a friss szinglit, hogy ruccanjanak be a városba. Igen ám, de kiderül, hogy valójában villámrandizni viszik őt.

A szuperhős Susan álnéven vág neki az ismerkedésnek: már az első férfi kiszúrja, hogy eléggé hasonlít valakire, amire Carol azt reagálja, hogy bizony, néha össze szokták téveszteni Marvel Kapitánnyal.

Hirdetés

"Nem, neki ott van az a szörnyen álló rövid haja" - kapja erre viszontválaszul, mire így támad vissza: "Nagyon király az a frizura, te bolond!"

Második partnere amúgy szó szerint hivatásos online troll, aki azzal magyarázza munkája létjogosultságát, hogy szimplán csak sokkal jobb, mint amatőr vetélytársai. A harmadik jelölt eközben azzal próbálja levenni Carolt a lábáról, hogy két hét vele, és utána nagyobb súlyokkal edzhet majd, mint valaha.

Hogy karakterünk Brie Larson játékában is üzen-e ilyen-olyan formában az őt kritizálóknak és fordítva (már ha egyáltalán most is ennek lehettünk szemtanúi), arra legkorábban 2022. november 11-én deríthetünk fényt, ez ugyanis a Marvel Kapitány 2. amerikai bemutatódátuma, legalábbis jelen állás szerint.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)