Hirdetés

Megvan a Skarlát boszorkány és Vízió sorozat írója

|

A Marvel fogta, és a Fekete Özvegy film íróját rakta a projekt élére.

Hirdetés

A Disney+ szolgáltatás egyik zászlóshajója lesz a Skarlát boszorkány sorozat, amiben Vízió is feltűnik majd. A két karakter életét a The Hollywood Reporter jelentése szerint a Fekete Özvegy film és a Captain Marvel egyik írója, Jac Schaeffer fogja bonyolítani.

Hirdetés

Schaeffer nem csak a forgatókönyvért, de az egész szériáért is felelős lesz showrunnerként. Az előzetes hírek szerint nem csak egy laza írót, de két jól ismert színészt is kapunk a Paul Bettany és Elizabeth Olsen párossal, tehát még véletelnül sem cserélik le őket. Egyelőre minden jel arra mutat, hogy a Bosszúállók csillagai a sorozatokban is vállalják a szerepeiket. Ennek csak örülni tudunk, hiszen ezek a szerepek már teljesen hozzánőttek a színészekhez. 

A Marvel egyébként még dolgozik egy Loki sorozaton, és egy Sólyom - Bucky páros szérián is. A hírek szerint a filmekből ismerős színészek mind visszatérnek ezekben a sorozatokban is, tehát a stúdió sokkal szorosabbra akarja majd vonni a köteléket a streaming szolgáltatáson felbukkanó szériák és a mozifilmek között. 

Ti várjátok ezeket a sorozatokat? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)