Hirdetés

Kiderült, hogy ki lesz a Marvel 4. fázisának első gonosza?

|

Úgy tűnik, hogy olyan idegen lények után, mint Dormammu, Ronan és Thanos, a Marvel visszatér az emberi nemezisekhez.

Hirdetés

A Pókember: Idegenben egyfajta epilógus lesz a Marvel Infinity Saga, vagyis az első három fázis számára, ám a rajongók már nagyon kíváncsiak arra, hogy a stúdió mit tartogat számukra a jövőben. A következő évekre vonatkozó terveket a Disney éves rendezvényén, a D23-on, augusztus 24-én ismerhetjük majd meg, azonban már most kiszivároghatott egy fontos részlet. 

Hirdetés

A Geeks WorldWide által közölt pletyka szerint a Marvel egy 40 és 60 év közötti fehér férfi színészt keres "The Benefactor" kódnév alatt. A névre történt már utalás A Hangya és s Darázsban is, a Walton Goggins által megformált Sonny Burch említette meg. A spekulációk szerint ez nem lehet más, mint Norman Osborn, akinek elég pénze van arra, hogy egy nagy bűnszervezetet pénzeljen és a karakter korához is stimmel a színész castingolásának kitétele. 

Ez egyelőre meg nem erősített információ, tehát érdemes fenntartásokkal kezelni, viszont ha valóban Norman Osborn lesz a Marvel 4. fázisának az első gonosza, akkor talán már a Pókember: Idegenben kapunk rá utaló jeleket. A korábbi Pókember filmekből ismerős lehet, mint Zöld Manó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)