Hirdetés

Ezért nem láthatjuk a Bosszúállók tornyát egyik netflixes Marvel-sorozatban sem

|

Jó oka van annak, hogy nem szerepel az ikonikus épület a TV-képernyőkön.

Hirdetés

Az utóbbi években a Netflix több olyan sorozattal is előállt, amelyeknek a középpontjában egy-egy népszerű Marvel-hős áll, és annak ellenére, hogy ezeknek a kalandoknak kivétel nélkül New York ad otthont, még egyszer sem láthattuk a Bosszúállók távolról is jól észrevehető főhadiszállását.

Hirdetés

Jeph Loeb és Jim Chory, a Marvel sorozatok producerei az Inverse interjújában beszéltek arról, hogy miért nem szerepelt eddig az Avengers Tower egyik netflixes alkotásban sem. Loeb szerint sok múlik azon, hogy New York melyik részén játszódik a jelenet, amit látunk, és attól, hogy nem mutatnak konkrét nevezetességeket, a nézőnek még inkább olyan érzése lesz, hogy ez bármelyik utcasarkon játszódhat.

A producer szerint ez persze nem azt jelenti, hogy nem létezik a torony a sorozatokban, hanem inkább azt, hogy pont nem látjuk arról a helyről, ahol épp az események zajlanak. Soha. Egy kicsit azért tartunk tőle, hogy a jogokkal van valami kavarodás, de összeesküvés-elméletek helyett inkább elfogadjuk a hivatalos indoklást.

Ti mit gondoltok, egyszer majd összefonódik a netflixes és a filmes szuperhősök története?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)