Hirdetés

Marvel's New Warriors - ők lesznek a főbb karakterek

|

Még viszonylag messze van a Marvel's New Warriors sorozat, de azt már elárulták a készítők, hogy kikből is áll majd az új csapat.

Hirdetés

Azt már tudtuk, hogy Squirrel Girl lesz a főszereplő, de nem véletlenül hívják a sorozatot New Warriorsnak. A Mókuslánynak lesznek haverjai, akikkel együtt alakíthatja meg a középkategóriás bosszúállókat.

A 30 perces részekben találkozhatunk majd Microbe, Night Thrasher, Mister Immortal, Debrii és a Speedball ötössel. A lenti képen sorrendben a következőképpen szerepelnek:Zack Smith (Microbe), Dwayne Taylor (Night Thrasher), Craig Hollis (Mister Immortal), Doreen Green (Squirrel Girl), Deborah Fields (Debrii) és Robbie Baldwin (Speedball).

A New Warriors egy (egyelőre) 10 részes sorozat lesz, amiben tini szuperhősöket láthatunk felnőni a világmegmentés feladatához. Alapvetően egy komédiáról van szó, ami a Bosszúállók stílusának másik - értelemszerűen könnyedebb, fiatalosabb - oldalát mutatja be. A széria valamikor 2018-ban érkezik, kíváncsian várjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)