Hirdetés

Így variálta át a koronavírus a Marvel filmek következő fázisát

|

Új premierdátumot kapott a Fekete Özvegy, de ennek következtében minden elmozdul az MCU 4. fázisában - lesz, ami előrébb jön.

Hirdetés

Április végén kellett volna mozikba kerülnie a Fekete Özvegynek, de a körülményekre tekintettel sok más film mellett ezt is határozatlan időre elhalasztották. A Disney most nyilvánosságra hozta, hogyan változik meg emiatt a Marvel Filmes Univerzum negeydik fázisa, mikor debütál a Natasha Romanoffra fókuszáló film, és mikorra várhatjuk a többit.

Hirdetés

Még csak a nemzetközi dátumokat ismerjük, általában nálunk egy nappal előbb mutatnak be mindent, szóval az alábbiakból vonjatok le egy napot, úgy karikázzátok a naptárat. (Hivatalos tájékoztatásig nem írunk mást.) A Fekete Özvegy a The Eternals helyére, 2020. november 6-ára kerül, így az Örökkévalókat középpontba állító mozi 2021. február 12-ére csúszik, amikor meg a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája jött volna, melyet május 7-ére halasztottak, eltolva onnan a Doctor Strange in the Multiverse of Madnesst 2021. november 5-ére, ami meg a Thor: Love and Thundert tolta át 2022. február 18-ára. A Fekete Párduc 2 változatlanul 2022. május 8-án mutatkozik be, míg a Marvel Kapitány 2-t előrehozták 2022. július 8-ára. 

Sok minden változhat még természetesen, de ez a jelenlegi terv. Ti melyiket várjátok a legjobban? Mit szólnátok, ha valamelyiket a Disney+-on mutatnák be?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)