Hirdetés

Stan Lee pert indított lánya üzleti partnere ellen, aki a vád szerint a vérét árulta

|

Temérdek pénzt kicsaltak a képregényes legendától, de ennél sokkal bizarrabb fordulatokat is tartogat a lánya üzlettársa ellen indított per vádirata.

Hirdetés

Képregényrajongóként annak örülnék, ha csak csodálatos dolgokat kellene írnom a 95 éves éves legenda, Stan Lee élete kapcsán, de sajnos most korántsem erről lesz szó. A Deadline információi alapján ugyanis Lee pert indított lánya üzlettársa ellen, aki elvileg lánya segítségével szisztematikusan megpróbálta kisemmizni őt, sőt, még a vérét is piacra dobta. 

Hirdetés

A vádak szerint lánya, JC Lee korábbi partnere nem sokkal azután csapott le, hogy Lee felesége elhunyt. Ekkor JC, és az ő üzlettársa, Jerardo Olivarez kirúgta Lee bankárát, aki korábban 26 éven át kezelte a Pókember és megannyi más marveles hős kiötlőjének vagyonát. Ezután megindultak a titokzatos utalgatások és a pénzügyi ügyeskedések, amelyeknek köszönhetően több millió dollárt emeltek el Lee-től. Már az említett bankár elbocsátásakor 4,6 millió dollárt utaltak át Lee számlájáról, természetesen az ő engedélye nélkül. Később arra biztatták, hogy adományozzon 300 ezer dollárt egy jótékonysági szervezetnek, de mint kiderült, ez nem egy non-profit szervezet volt, hanem egy merchandisinggal foglalkozó cég. Ezeken felül Olivarez kizárólagos használatára megvettek 850 ezer dollárért egy hollywoodi társasházat, valamint további 1,4 millió dollár egészen egyszerűen eltűnt Lee számlájáról, köszönhetően lánya üzleti partnere ügyeskedéseinek, és pár bonyolult tranzakció sorozatának.

A történet leghajmeresztőbb része viszont csak most jön: elvileg Olivarez rávette a Lee mellett dolgozó ápolónőket, hogy indokolatlanul sok vért vegyenek le a 95 éves férfitól, ezt a vért pedig az előbb említett cégen keresztül aukciókon értékesítették, több ezer dollárt zsebeltek be a vérrel teli fiolákért. A család egyik barátja szerint Las Vegas bizonyos boltjaiban most is lehet kapni olyan Black Panther képregényeket, amelyeket Lee vérével kenték meg. Egy ilyen füzet ára elméletileg 500 dollár, vagyis nagyjából 125 ezer forint körül mozog. 

Nemrégiben Kevin Smith filmrendező és képregényíró már felajánlotta a mostanában elég rossz bőrben lévő Stan Lee-nek, hogy nyugodtan költözzön hozzá. Csak remélni tudjuk, hogy a legenda megfogadja Smith tanácsát, mert a jelek szerint egyedül tényleg nincs biztonságban. 

A peres iratokba ide kattintva tudtok belenézni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)