Hirdetés

Iron Fist - a rajongók petíciót indítottak a 3. évadért

|

Sokan adnának még egy esélyt a Marvel vasöklű hősének.

Hirdetés

Nemrég derült ki, hogy a Netflix két évad után elkaszálta a Marvel's Iron Fist sorozatot. Noha a hivatalos közlemény és a címszereplőt alakító Finn Jones nyilatkozata arra enged következtetni, hogy Danny Rand még vissza fog térni valamilyen crossoverben, a rajongóknak ez nem eléggé megnyugtató és komoly kampányolásba kezdtek. 

Hirdetés

A Marvel's Iron Fist egyik elszánt rajongója, Melissa Hodge a Change.org segítségével indított egy petíciót annak érdekében, hogy a Marvel-Netflix páros fontoljon meg egy 3. évadot, amellyel méltón zárhatnák le a karakter önálló sztoriját. Az érvelés szerint nem fair, hogy bár a Luke Cage, a Jessica Jones és a Daredevil sorozatok esetében is vegyes kritikai fogadtatásban részesült az első két évad, így is mindegyik kapott egy esélyt egy harmadik felvonásra, ezzel szemben az Iron Fist javítani tudott a második szezonra, mégis kaszálták. A petíciót már több mint tízezren írták alá és rohamos tempóban nő a támogatók száma. 

Ti mit gondoltok? Megérdemelné Iron Fist a lezárást?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)