Hirdetés

Marvel-színészekkel bővül az új Karate kölyök csapata

|

Az idén decemberre tervezett új filmben több ismerős arc is felbukkan majd.

Hirdetés

A 2024-es Karate kölyök egy egész érdekes stáblistával kezdi felkelteni a rajongók figyelmét. Az idei filmben Jackie Chan játssza majd Mr. Hant, és Ralph Macchio hozza Daniel LaRusso karakterét. Az ő szerepük adott, de a többiek kapcsán vannak még kérdések.

Annyit már eddig is tudtunk, hogy a főszereplő Ben Wang lesz, de most két újabb színészről rántotta le a leplet a Deadline. Mindkettő arca ismerős lesz, ha néztétek a Marvel projektjeit.

Hirdetés

A csapat egyik új tagja a Ms. Marvel vagány harcosa, Aramis Knight lesz, akinek arcát a sorozat műsoridejének nagy részében vörös kendő takarta. Mellette Wyatt Oleff is csatlakozik, aki az első A galaxis őrzőiben alakította az ifjú Peter Quillt, de az Az című Stephen King-horrorban is láthattuk.

Aramis Knight
Aramis Knight

A srácok szerepiről még nem tudunk semmit, de az egész stáblista ködös jelenleg. Ming-Na Wen is a csapat tagja, de róla szintén nem tudjuk, hogy mit csinál majd a filmben. Legalább Sadie Stanleyről kiderült, hogy a főhős párja lesz, Joshua Jackson pedig a lány apját alakítja.

Wyatt Oleff
Wyatt Oleff

Rengeteg kérdés van még a film körül, de nem kell sokat várnunk majd a válaszokra. A Karate kölyök új kalandja a jelenlegi tervek szerint már idén decemberben látható lesz.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)