Hirdetés

Bosszúállók: Ultron kora - elkészült a LEGO-trailer is

|

Az Ultron kora nem kapott annyi trailer remixet, mint a Star Wars VII teasere, de ez a LEGO-s újraalkotás simán versenybe száll a legjobb rajongói alkotásokkal is.

Hirdetés

Jövő májusban tódulhatunk a mozikba, hogy megnézzük a Bosszúállók második részét, az Ultron korának megjelenéséig pedig sajnos csak néhány traileren csámcsoghatunk. És voltak is, akik hosszú órákat csámcsogtak rajta, olyannyira, hogy újraalkották a kétperces kedvcsinálót, méghozzá LEGO-figurák segítségével.

Ez persze egyáltalán nem volt egyszerű feladat, köszönhetően egyrészt a LEGO-animációk idő- és munkaigényes voltának. Másrészről az is kihívás volt, hogy több, a trailerben szereplő karakterről nem készült még hivatalos LEGO-figura, így ezeket is el kellett készíteniük.

 

Így az alábbi trailerben a vdeót jegyző csapat keze munkáját dicséri a Scarlet Witch, a Quick SIlver, és a Hulk Buster Iron Man figura is. Ezt nevezem én elhivatottságnak.

Nektek melyik trailer-feldolgozás volt a kedvencetek az utóbbi idők bőséges terméséből?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)