Hirdetés

Lehet, hogy a Trónok harca egyik szereplője spoilerezett

|

Mindezt úgy, hogy a sorozatban Jon Snow karakterét alakító színész egy szót sem szólt az ötödik évad eseményeiről. Csupán megjelent egy filmje premierén.

Hirdetés

Mi már nagyon várjuk a Trónok harca ötödik évadát, de akik nem olvasták a könyveket, nem nagyon szeretik, ha valaki lelövi a történet további alakulását. Most lehet, hogy a sorozat egyik színésze árulta el akaratlanul is saját karakterének sorsát. Spoilerek következnek!

Kiderült ugyanis, hogy a Jon Snow szerepében látott Kit Harington szerződésében benne van, hogy addig nem vágathatja le a haját, amíg nem végzett a Trónok harca forgatásával. Harrington a napokban jelent meg Az ifjúság végrendelete című film premierén, az alábbi, egészen újnak tűnő hajviselettel.

Ebből azért ne vonjunk le messzemenő következtetéseket, valóban megeshet, hogy Jon Snow halálára is számítanunk kell a sorozat ötödik évadában. De azért az sem kizárt, hogy a színész egy ideig nem dolgozik majd a forgatáson, és lesz bőven ideje újra megnöveszteni az északi hidegnek is ellenálló hajfürtöket.

A legmókásabb az, hogy tényleg nem tudjuk megmondani, hogy mi is lesz a karakter sorsa, ugyanis a könyvek alapján (még több spoiler!) feltételezhetjük, hogy Jon meghal, de ez nem egészen biztos. Másrészről születhetnek még jelenetek (visszaemlékezések, vagy látomások például), ahol szükség lesz még Harington munkájára. Mi már találgatni sem merünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)