Hirdetés

Végül a Matrix 4 forgatását is leállították a koronavírus miatt

|

A Warner Bros. gyakorlatilag az utolsó percig kivárt, de nem tudták már tovább halogatni a döntést, pihenőre megy Neo és bandája.

Hirdetés

Warner Bros. már február óta javában forgatja a Matrix 4-et, a munkálatok pedig nemrégiben átköltöztek San Franciscóból Németországba, egészen pontosan Berlinbe. Azzal viszont, hogy Donald Trump amerikai elnök megtiltotta a beutazást országába Európából, gyakorlatilag megpecsételődött minden USA-n kívüli forgatás sorsa is. A Matrix 4 forgatása határozatlan ideig állni fog. 

Hirdetés

Egyelőre tehát nem tudni, mikor folytatódhat a munka, illetve abban sem lehetünk biztosak, hogy mindez milyen hatással lesz a 2021-re tervezett premierre. Lana Wachowski mozija mellett a Warner nemrég a The Batman forgatásánál is benyomta a nagy stop gombot, de hasonlóképpen járt az Uncharted film, a Vaják és a Stranger Thing új évadai, és az összes MCU-s Disney+-os sorozat is.

A Matrix 4 történetéről még szinte semmit sem tudunk, de elvileg a fiatal Morpheus is felbukkanhat a folytatásban. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)