Hirdetés

Így lehet jegyet szerezni a Star Wars Az ébredő erő premierjére?

|

Két srác egy meglehetősen furcsa módon igyekszik bejutni a Star Wars The Force Awakens premierjére. Kicsit reméljük, hogy sikerül.

Hirdetés

Most már hivatalosan is megerősíthetjük: a Star Wars X-szárnyú vadászgépei közül egy példány sikeresen megjárta a világűrt, majd épségben visszatért a Földre. 

Matt Kingsnorth és Phil St. Pier a vezetői a Project Helium Tears néven futó Tumblr oldalnak. A két úriember meteorológiai ballonnal szeretett volna feljuttatni egy GoPro kamerát az űrbe. A felvételeket a sikeres visszatérés után ki akarták nyerni a kamerából, ám az eredeti tervet végül egy kicsit átdolgozták. Nem csupán egy kamerát, hanem egy X-szárnyú vadászgép makettjét is felküldték a ballonnal, kis állítgatással pedig elérték, hogy a Föld és az űrhajó is rákerüljön a felvételre. Matt és Phil egyetlen célból vállalták a X-szárnyú felküldését: személyesen JJ Abramstől szeretnének két jegyet az Ébredő Erő premierjére. Ismerve Abrams gesztusait, megvan az esély arra, hogy a rendező megkeresi őket. 

Szerintetek sikerül? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)