Hirdetés

Matt Reeves már dolgozik a következő Batman-filmen

|

Hiába James Gunn a DCU új ura, a Matt Reeves féle Batman-univerzum is bővülni fog.

Hirdetés

Collider nemrég exkluzív interjút készített Matt Reeves rendezővel a Cloverfield 15. évfordulója kapcsán, ennek során pedig szóba került a "Batman 2", vagyis Reeves 2022-es The Batman mozijának a folytatása. Már tavaly novemberben írt arról a Collider, hogy készül a második rész, azóta azonban sok minden megváltozott a DC-filmek háza táján, így nem ártott frissíteni az infókat.

A DCU, vagyis a DC épp megújuló mozifilmes univerzuma ugyebár most már James Gunn felügyelete alatt áll, a Warner fejesei azonban két másik franchise-hoz nem engedik hozzányúlni Gunnt: az egyik az a Joker, melynek folytatását (Joker: Folie à Deux) már javában készíti Todd Phillips, a másik pedig a Matt Reeves-féle Batman.

Hirdetés

A friss interjúban Matt Reeves elárulta, hogy semmi sem változott, már javában dolgozik az új Batman mozin. Tavaly augusztusban írt alá egy többéves szerződést a Warner Bros. Discoveryvel, ezen pedig úgyszintén nem változtatott az, hogy immár Gunn a DCU hajójának kormányosa.

Reeves egyelőre nem árulta el, hogy az új Batman forgatása minkor indulhat, azt viszont azért csak elmondta, hogy jelenleg Mattson Tomlinnal együtt írják a forgatókönyvet. Elmondta továbbá, nagyon várja már, hogy ismételten Robert Pattinsonnal dolgozhasson, akit kivételesen tehetséges színésznek gondol - így gyakorlatilag megerősítette, hogy Pattinson visszatér a folytatásban is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Nyitókép: Collider

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)