Hirdetés

A McDonalds egy gallon szecsuáni szószt küldött a Rick and Morty társalkotójának

|

Az álmok tényleg valóra válnak, már amennyiben keményen megdolgozol értük. Szombat este a Rick and Morty társalkotója kapott egy hatalmas szeretetcsomagot ennek jeléül.

Hirdetés

A McDonald's tényleg küldött Justin Roilandnek egy hatalmas csomagra való szecsuáni szószt. Egy poénhoz kötődött az egész a Rick and Morty harmadik szezonjának nyitányában, most pedig a világ egyik legnagyobb cége reagált is a sztorira, ráadásul egy nagyon ötletes csomagolásban küldték el az egészet.

Nézzétek végig a fotókat és olvassátok el a figyelmeztető címkét az utolsó képen. Elég sok feltétele van annak, hogy felhasználhassák ezt a rengeteg szószt.

Azért, hogy az internet népe véletlenül se kiálthasson kamut, a McDonalds maga is kitweetelte a flakonokról készült fényképet, és a címkén ott vannak ugyanazok az azonosítók, amiket Justin képein is láthattunk.

A Rick and Morty harmadik szezonja tegnap folytatódott, és 10 részen át pörög majd. Ti nézitek, vagy csak a szósz miatt jöttetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)