Hirdetés

Még egy dolgot elrontottak a Harry Potter találkozó készítői, de ezt valószínűleg szándékosan

|

Nem csak Emma Watsont és Emma Robertset cserélték fel.

Hirdetés

Egy Harry Potter rajongó számára bizonyára semmit nem vesz el Harry Potter 20. évforduló: Visszatérés Roxfortba értékéből, hogy itt-ott becsúszott néhány baki, könnyekkel küszködve egyébként is nehezebb ezeket kiszúrni. A producerek egyszer már elnézést kértek, amikor kiderült, hogy Emma Watson gyerekkori képe helyett Emma Roberts fotója került be, de ezen a színésznő is jól szórakozott.

Valószínűleg a Phelps-ikrek sem fognak perelni, sőt, lehet, hogy a készítők szándékosan tréfálkoztak velük.

Hirdetés

A Weasley-ikreket alakító színészek már a forgatásokon is rendszeresen szívatták a stábot azzal, hogy a másiknak adták ki magukat, és ha nem lenne eltérő a hajuk, most is nehéz lenne őket megkülönböztetni. A filmben, amikor ők beszélnek, kiírják a nevüket, azonban Olivernél Jamesé, Jamesnél pedig Oliveré szerepel.

Oliver azt írta Instagramon, hogy szerinte valaki így akart bosszút állni a sok átverésért, amiket a forgatások során voltak kénytelenek elszenvedni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)