Hirdetés

Még egy hónap van karácsonyig, de a magyar Netflix filmes toplista első helyezettjét nem nehéz kitalálni

|

Ahogy Mariah Carey uralja a plázákat és rádiókat kötelezően ilyenkor, a Netflixet is elöntötte a karácsonyi hangulat.

Hirdetés

Általánosan megfigyelhető jelenség, hogy akármilyen borzalmasan lapos, élettelen, sablonos, lamantinok által összedobott, szemétrevaló forgatókönyből készül karácsonyi film a Netflixen, a nézők imádnak fejest ugranak az élménybe, csak hogy beüssön az ünnepi hangulat.

Még csak november vége van, de már beindult a buli, jól mutatja ezt a hét elejei magyar Netflix filmes toplista, amelyen a kritikusok által erősen lesajnált családi film, a Heather Graham és Brandy Norwood főszereplésével készült Minden idők legjobb karácsonya került fel, amelyet erre a linkre kattinva már el is indíthatsz, ha teszel a kritikusok véleményére.

A film november 16-án debütált Netflixen, a magyar nézők pedig máris a csúcsra repítették, első helyen trónol a filmes toplistán, leszorítva a múlt héten taroló A gyilkos című David Fincher filmet.

Hirdetés

Így néz ki ezen a héten a 10 legnépszerűbb film listája:

  1. Minden idők legjobb karácsonya
  2. A gyilkos
  3. Könnyen jött milliók
  4. A Grincs (nem meglepően még egy karácsonyi film felfutott)
  5. Ádáz hajsza
  6. Bezártság
  7. Sonic, a sündisznó 2.
  8. Tolvajnők
  9. A fájdalom ügynökei
  10. Nyad

Te melyik filmeket láttad ezek közül, és mit ajánlanál jó szívvel?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)