Hirdetés

Még egy Star Wars-sorozatban feltűnhet Anakin Skywalker

|

Nagy valószínűséggel a Disney+ egy másik alkotásában is találkozunk Hayden Christensennel.

Hirdetés

Egyelőre kérdéses, mikor jöhet a következő film, ami George Lucas messzi-messzi galaxisába kalauzol el minket, ám a Disney+ kínálatában számos olyan sorozat fog debütálni, amely kapcsolódik a Star Wars világához.

Még a legendás Obi-Wan Kenobi is saját szériát kap, amiben Ewan McGregor mellett Hayden Christensen is visszatérhet korábbi karakteréhez.

Hirdetés

Sőt, a The Hollywood Reporter beszámolója szerint nem ez lesz az egyetlen sorozat, amiben Christensen ismét Anakin Skywalker bőrébe bújhat. Az oldalnak ugyanis több forrás megerősítette, hogy a színész visszatér a Rosario Dawson főszereplésével készülő Ahsoka szériában is, habár az nem világos, hogy Anakinként vagy már Darth Vaderként. Mi az utóbbira tippelünk.

Elnézve a szereplők közös múltját, Christensen karakterének bevonása logikus lépésnek tűnik a készítők részéről.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)