Hirdetés

Meg fogsz döbbenni azon, hogy ki játszotta volna a Medvezsidót a Becstelen brigantykban, ha Tarantinón múlik

|

Iszonyú lelkes volt az eredetileg kiszemelt színész, csak aztán elhappolta egy másik produkció.

Hirdetés

Érdekes kulisszatitkot villantott Quentin Tarantino a Becstelen Brigantykról egy podcastben. Annyira érdekeset, hogy azóta másra sem tudunk gondolni.

A Medvezsidót ugyanis eredetileg nem Eli Roth, hanem Adam Sandler alakította volna.

Utólag nehéz elképzelni, de Tarantino, mint a Club Random with Bill Maher podcastben elmesélte, kifejezetten Sandlerre írta a szerepet, akivel találkozott is az előkészületek során - a színész ekkor épp a Sátánka című filmet forgatta - és aki teljesen odáig volt az ötlettől. "Onnantól kezdve minden zsidó ismerősének azzal jött, hogy egy olyan csókát alakít majd, aki egy kibaszott baseballütővel veri szét a nácikat."

Hirdetés

Mint tudjuk, nem így lett, Sandler végül a podcast másik vendégénél, Judd Apatownál kötött ki, Tarantino filmje helyett pedig a Ki nevet a végén? című produkciót vállalta, mint kiderült, főleg haverságból. A Medvezsidót pedig végül Eli Roth alakította, ezt pedig senki sem bánja, Tarantino sem: éppen elég vicces karakter van így is a filmben, kellett bele egy eszelős tekintetű vadállat is, ezt pedig a horrorrendezőként elhíresült Roth teljes mellszélességgel hozta.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)