Hirdetés

Még idén debütálhat a Parajelenségek reboot

|

A Paramount Plus streamingszolgáltatás egyik húzócíme lehet az ikonikus horror-széria legújabb felvonása.

Hirdetés

A legelső Parajelneségek kétségtelenül klasszikusnak nevezhető, hiszen képes volt elképesztően minimalista eszközökkel komolyan ránk hozni a frászt.

Ennek köszönhetően hatalmas anyagi sikerre tett szert, azonban az ezután szakmányban gyártott folytatások már nem tudták ugyanazt a hatást elérni. Talán ezért érezte úgy a Paramount, hogy érdemes tiszta lappal újraindítani a szériát, így már év elején elkezdtek szállingózni a hírek, hogy érkezik egy reboot.

Eddig meglehetősen kevés infó érkezett a produkcióról és azok is ellentmondásosak, így egyelőre még abban sem lehetünk biztosak, hogy most valóban egy teljes újragondolás készül vagy a számozott hetedik rész.

Hirdetés

Mindenesetre a The Hollywood Reporter értesülései szerint a mozi még idén a horrorrajongók elé kerülhet, hála a Paramount Plus streamingplatformnak.

"2021 végén olyan eredeti, új filmek premierjére kerül sor a Paramount Plusszon, mint Parajelnségek vagy a The InBetween." - mondta Bob Bakish, a ViacomCBS vezérigazgatója.

A fejes szerint ez csak egy ízelítő abból, ami jövőre érkezik, ugyanis a szolgáltatásban 2022-ben átlagosan minden héten találunk majd valami sajátgyártású újdonságot. 

A korábbi értesülések az új Parajelneségek rész kapcsán 2022. március 4-i premiert emlegettek, ami ellentmond Bakish állításának, de persze a Paramount Plus felfuttatása érdekében előrehozhatták a premiert. Ez ráadásul valószínűbbnek is tűnik, mint azok a pletykák, hogy egyszerre két rész is készül a franchise-hoz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)