Hirdetés

Még látványosabb a Flash - A Villám második előzetese

|

Új jelenetekkel hangolódhatunk a két Flash, Supergirl, Batman(ek) és a többiek kalandjára, amely komoly hatással lesz a DC filmes univerzumára.

Hirdetés

James Gunn és Peter Safran már felvázolták a DCU jövőjét (amelyet az előbbi által rendezett Superman: Legacy fog megnyitni 2025-ben), annak beköszönte előtt viszont még van pár DCEU-s projekt, amit le kell zárniuk. Ezek az Aquaman folytatása, a Kék Bogár és a The Flash is, amelyben Barry Allen komoly bajba sodorja Az Igazság Ligája világát, akárcsak a Flashpoint Paradox sztoriban.

Tekintve, hogy Ezra Miller milyen botrányokon ment keresztül, kész csoda, ha be tudják mutatni Andy Muschietti (Az 1-2, Mama) rendezését, mindazonáltal a pár hónapja debütált első előzetes meggyőzte a DC rajongókat, hogy érdemes lesz adni egy esélyt a filmnek, már csak egy régi ismerős miatt is.  

Hirdetés

A Flash - A Villámban ugyanis nemcsak - legalább - két Flash bukkan fel, hanem két Batman (Ben Affleck és Michael Keaton) is, valamint komoly szerepet kap a Sasha Calle által alakított Supergirl, és visszatér Zod tábornok (Michael Shannon) is, akit utoljára a 2013-as Az acélemberben láthattunk.

Annak köszönhetően lehetséges ez, hogy az édesanyját gyászoló Barry az időben visszautazva megváltoztatja a múltat, ennek következtében pedig a metahumánok eltűnnek a Földről és védtelenül marad a planéta Zod előtt. Flashnek nem marad más választása, mint alternatív valóságokból segítséget toborozni, ez pedig egyszerre alapoz meg a látványos jeleneteknek és a nosztalgiának is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Flash - A Villám június 15-én kerül majd a hazai mozikba, és ha hihetünk Tom Cruise értékítéletének (aki már látta a filmet), akkor nagyon jó szórakozásban lesz részünk. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)