Hirdetés

Még sötétebb lesz a Transformers War For Cybertron Trilogy folytatása

|

Megkapta első előzetesét az Earthrise, a netflixes Transformers War For Cybertron Trilogy középső felvonása. A friss előzetest nálunk természetesen magyar felirattal nézhetitek meg.

Hirdetés

Kifejezetten szerettük a Transformers: War For Cybertron Trilogy - Siege-et, ami visszahozta a régi Transformers rajzfilmsorozat hangulatát úgy, hogy a régi veteránok mellett az új nézőkhöz is képes volt szólni.

A beszédes címből (és az első etap lezárásából) persze tudni lehetett, hogy érkezik majd a folytatás - nem mellékesen a Hasbro játékgyára is erre a vérkeringésre van rákötve, így biztosra lehetett venni, jönnek majd az új játékfigurák és az őket támogató sorozat is.

Hirdetés

Most pedig befutott a trilógia középső darabja, amit tulajdonképpen második évadnak is tekinthetünk. A Transformers War For Cybertron Trilogy: Earthrise ott folytatja a történetet, ahol az első szezon végén elbúcsúztunk Optimus fővezértől, Megatrontól, és persze az összes többi autobottól, illetve álcától.

Mellettük feltűnik egy izgalmas új frakció, a zsoldosok csoportja is, de ezt már nézzétek meg ti magatok az alábbi előzetesben. Ne feledjétek el bekapcsolni a magyar feliratot sem!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)