Hirdetés

Még többet kell várnod arra, hogy háziasítsd Barbie-t

|

Aki otthon tervezi megnézni a rózsaszín csodát, annak még várnia kell, a film megy egy újabb kört a mozikban.

Hirdetés

Még nincs vége a mozis ámokfutásnak, de a Barbie már most hatalmas siker. A film jelenleg második helyezett a globális bevételi ranglétrán, de otthonában már az első helyen trónol. Greta Gerwig produkciója maga mögött hagyta a Super Mario Bros. filmet és még a Harry Potter és a Halál ereklyéi 2-t, a Warner valaha volt legsikeresebb címét is lekörözte 1,34 milliárd dolláros bevételnél járva. Ez nem kis eredmény, de mindenki kedvenc plasztik álomfigurája itt nem áll meg.

A Barbie hamarosan betáncolja magát az IMAX vetítőtermekbe is szeptember 22-től kezdődően, de akárhány extra diadalmenetet is terveznek vele, a Warner már a digitális megjelenésre készülne.

Hirdetés

A YouTube Movies & TV eredetileg szeptember 5-re dátumozta be az otthoni verziót, de ez most megváltozott: úgy tűnik, hogy csak egy héttel később, szeptember 12-én érkezik a film, feltehetően a fent említett extra mozis vetítések miatt igyekeznek minél tovább tolni a digitális értékesítést. 

A Barbie Blu-ray megjelenés még nem kapott hivatalos dátumot egyik forgalmazótól sem, de jó esély van rá, hogy minden VOD változat ugyanakkor fog befutni. A streaming megjelenésről még semmit sem tudni, de az valószínűleg hetekkel a lemezek és digitálisan megvásárolható verziók után lesz csupán esedékes, hogy a lehető legtöbb pénzt kitalicskázzák a sikert meglovagolva.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)