Hirdetés

Megdöbbentő csavar kavarja fel a Doctor Who világát

|

Bár a készítők korábban bejelentették, hogy ki lesz az új Doctor Who, a váltás nem pont úgy történik meg, ahogy arra számíthattunk.

Hirdetés

A Doctor Who sorozat egyik fontos eleme, hogy időnként új testet ölt a Doctor, ami természetesen színészcserével is jár. Májusban jelentették be a készítők, hogy miután Jodie Whittaker elköszön, Ncuti Gatwa lép a helyébe, de a legutóbbi epizód, a The Power of the Doctor egy kicsit felkavarta a dolgokat.

Felbukkant több régi ismerős, köztük Colin Baker, Paul McGann és Sophie Aldred, de a legnagyobb meglepetést az okozta, hogy Whittaker Doctora a tizedik Doctort alakító David Tennantté regenerálódott. Azt tudni lehetett, hogy Tennant valamilyen formában visszatér, de arra senki nem számított, hogy így lép ismét színre.

Hirdetés

Russel T. Davies showrunner elmondta, hogy a tizennegyedik Doctor így ismét Tennant lesz, míg Gatwa a tizenötödikként követi őt. Nagy meglepetéseket ígér a továbbiakra, "rejtélyt, horror, robotokat, bábokat, veszélyt és szórakozást". Gatwa 2023 novemberében, a széria 60. évfordulóján, egy háromrészes különkiadásban veszi át a stafétát, addig történhet még ez-az, választ kaphatunk számos kérdésre, ami az egész kavarás kapcsán felmerülhetett.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)