Hirdetés

Megdőlt a legtöbb Marvel szuperhős tetoválás egy emberen Guinness rekordja

|

Egy rajongó összesen 31 karaktert varratott magára, sőt, még Stan Lee autogramja is ott figyel a csuklóján.

Hirdetés

A Guinness rekordok könyvébe gyakorlatilag bármilyen őrültséggel be lehet kerülni. Az én kedvencem továbbra is az ülve ugrálókötelezés, de vannak ennél sokkal betegebb dolgok is.

Hirdetés

Egy 36 éves kanadai képregényrajongó, Rick Scolamiero most épp azzal írta be magát a könyvbe, hogy ő tetováltatta magára a legtöbb Marvel képregényhőst, szám szerint 31-et. Az első tetoválása a 2011-ben a Pókember volt, és eredetileg csak a karját akarta televarratni, de annyira megtetszett neki a művész munkája, hogy azóta is visszajár.

Több karakternek már nem nagyon van hely, Scolamiero ugyanis rengeteg egyéb tetoválást is csináltatott, Tupac és Bruce Lee is ott figyel a testén.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)