Hirdetés

Megépült Shrek mocsárháza, akár te is eltölthetsz benne néhány éjszakát

|

Skóciában található a Shrek lakhelye alapján készült szállás, amit az Airbnb-n lehet befoglalni.

Hirdetés

Magyarországon az utóbbi néhány évben megszaporodtak az olyan szállások, amik az erdő közepén teljes magányt és zavartalan pihenést kínálnak, de sajnos egyiket sem Shrek mocsárbéli lakhelye ihlette - aki ebben szállna meg, annak Skócia hegyei közé kell utaznia.

Az Airbnb-n október 13. 19:00-tól foglalható szállás három főt tud fogadni egyszerre, viszont úgy tűnik, a szervezők nem szeretik a pénzt: kizárólag két éjszakára nyitják ki, október 27-29. között, így nagyon résen kell lennie annak, aki szeretné kihasználni ezt a lehetőséget. A foglalás ingyenes lesz, semennyit nem kell fizetni, de az utazást mindenki kénytelen egyedül megoldani.

Hirdetés

A szálláshoz étkezés is jár, mivel konyha nincs, és arra is készülni kell, hogy a mosdó és zuhanyzó 20 méterre helyezkedik el a mocsárháztól. A Wi-Fi-ről, a tévéről, a mosógépről, a légkondiról, a hajszárítóról ugyancsak le kell mondani, de fűtés azért van.

Az Airbnb a promóció keretében a HopScotch Children's Charity segélyszervezetnek is adományoz, amely hátrányos helyzetű fiatalokat segít.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)