Hirdetés

Megérkezett a Jackass Forever utolsó előzetese

|

A Paramount Pictures volt olyan tündér, és közzétették a hamarosan érkező Jackass Forever elvileg utolsó kedvcsinálóját.

Hirdetés

Még be sem mutatták a Jackass Forevert, de már így is izzik a levegő a nagy visszatérés körül, többek között például Bam Margera balhéi miatt, akit még tavaly februárban rúgtak ki a produkcióból - ezért egyébként pert indított

Minden nehézség ellenér azonban a film csak elkészült, az utolsó előzetes alapján pedig a rajongók pontosan azt fogják kapni, amit elvárhatnak egy efféle mozitól: elképesztő őrültséget, megállás nélkül. 

Hirdetés

A megszokott csapat (mínusz Bam Margera) mellett olyan vendégszereplők bukkannak majd fel a Jackass Foreverben, mint Eric André, Tory Belleci, Shaquille O'Neal, Tony Hawk, Mat Hoffman, vagy épp Machine Gun Kelly. A friss előzetest alább találjátok.

A Jeff Tremaine által rendezett Jackass Forever 2022. február 4-én fog megérkezni az amerikai mozikba, a magyar premier kapcsán egyelőre nincsenek pontos információink. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)